Skrivekurser og workshops

Skrivekurser og workshops til dig, der vil lære at skrive tekster, der fænger og konverterer leads til kunder

Writing workday

Hvilke tekster har du brug for hjælp til at komme i mål med? Måske har du nogle hjemmesidetekster, der skal være færdige? Måske vil du gerne ha’ skrevet en kampagne til dit nyhedsbrev eller blogindlæg til de næste par måneder?

WRITING WORKDAY er en skriveworkshop og en arbejdsdag, der tager udgangspunkt i dit behov. Undervisningen tilrettelægges fra gang til gang og tager udgangspunkt i deltagerne – derfor vil du også blive bedt om at svare på nogle spørgsmål inden.

Da personlig sparring er en stor del af denne workshop, er der max plads til 8 deltagere pr. hold.

Prisen er 2395 kr. og kan betales i rater.

Prisen inkluderer fuld forplejning på dagen. Workshoppen afholdes næste gang til efteråret. Skriv dig på ventelisten, hvis du holdes opdateret – og være sikker på at få besked, når der åbnes for tilmelding. 

 

Sælg på SoMe

Hvad skal du dele på de sociale medier som Instagram, Facebook og LinkedIn for at tiltrække kunder? Hvordan skal du bygge dine SoMe-opslag op, så folk STOPPER OP og REAGERER i stedet for bare at scrolle forbi dig?

SKRIV, SÅ DU SÆLGER PÅ SoMe er en workshop, hvor du lærer hemmeligheden til at få succes med dit content på de sociale meider. Workshoppen er bygget op med en blanding af teori, øvelser og personlig sparring.

Målet er, at du går fra workshoppen med en content plan, du kan gå direkte hjem og skaffe kunder til din forretning med.

Der er plads til max 12 deltagere på workshoppen.

Prisen er 3995 kr. og kan betales i rater.

Prisen inkluderer fuld forplejning på dagen og fuld adgang til onlinekurset ‘SKRIV TIL SoMe’, så du kan gå tilbage og gense pointerne.

Workshoppen afholdes for første gang til efteråret. Skriv dig på venteliste her, hvis du vil ha’ besked, når jeg åbner op for tilmelding.

 

A

PSSST! Hvis du gerne vil i gang med det samme, så ta’ et kig på de online skrivekurser og e-bøger, der er til salg lige nu