OBS: TILMELDINGEN TIL FORLØBET ER LUKKET.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET FOR AT FÅ BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER.

Får du nok ud af de sociale medier?

Måske føler du, at du gør det rigtige, deler ofte og giver masser af værdi. Men alligevel sker der bare alt for lidt.

For få følgere.

For lidt engagement.

Og for lidt salg.

Den slags er skidt for motivationen.

Men hey! Sådan behøver det jo ikke være. På onlineforløbet ‘Succes med SoMe’ kan du lære, hvad du præcis skal dele for at få mere gang i din profil på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Og hvordan du skriver engagementsskabende opslag og gør det smart, så det ikke bliver en tidsrøver for dig.

 

 

Der findes effektive modeller til at skrive opslag til de sociale medier.

Så du får både synlighed, engagement og salg.

Onlineforløbet ‘Succes på SoMe’ er skræddersyet til dig, der er selvstændig eller arbejder inden for kommunikation og marketing. Og dig der gerne vil lære at knække koden til at skrive til sociale medier, så dit content får engagement, likes, kommentarer og delinger.

Så du får kommentarer som:

“Virkelig godt skrevet”

“Ja tak, send mig det tilbud”

“Mega godt råd”

Eller at folk deler dine opslag med

“Tjek lige [indsæt selv dit navn]’s profil – den er virkelig værd at følge”

Forløbet er opdelt i 4 temaer med en korte videolektioner (de varer 2-10 minutter, og de kan også høres som podcast) og hands on undervisning i, hvordan du skal gribe det an. Så ingen teoretisk udenomssnak. Der følger selvfølgelig huskelister, worksheets og ugentlige opgaver med, så det er let for dig at implementere. Du får også adgang til en lukket facebookgruppe, hvor der vil være løbende sparring, en ugentlig Q&A samt en ugentlig feedbacksession.

 

 

Du kommer blandt andet til at lære:

– hvilke 5 typer indhold du skal dele for at tiltrække dine kunder OG gøre dem klar til at købe.
– hvordan en god SoMe-tekst skal bygges op – du får de 4 simple modeller, jeg selv bruger.
– 11 kickstartere, så du kan skrive fængende og scroll-stoppende indledninger.
– konkrete teknikker og skriveråd til SoMe-copywriting.
– hvordan du undgår, at de sociale medier bliver en tidsrøver (hint: vi skal arbejde med konceptualisering, planlægning og automatisering).
– de afgørende 7 principper for, hvad der får dine følgere til at like, kommentere, dele og reagere på dine opslag.
– tips til at nå ekstra langt ud med dit indhold.

Hej! Jeg hedder Gitte Stounberg!

Jeg har arbejdet professionelt med sociale medier i mere end 10 år. Siden før der var noget, der hed algoritmer, og siden dengang det var en opgave, som praktikanten måtte stå alene for (ja, det var så mig i et par år).

Jeg har arbejdet med sociale medier for landsdækkende organisationer, en offentlig myndighed og et sportshold samt rådgivet virksomheder og selvstændige fra alle brancher i, hvordan de slår igennem med deres content.

Og ja … så bruger jeg selvfølgelig sociale medier til at tiltrække kunder til min egen virksomhed.

Onlineforløbet ‘Succes på SoMe’ er baseret på klassiske copywriting-teknikker, salgspsykologi og journalistiske redskaber (jeg er uddannet journalist) samt masser af praktisk erfaring med, hvad der virker. Og hvad der ikke gør.

Gitte Stounberg - skrivekurser

‘Succes på SoMe’ starter den 23. november. Det er et 4 ugers online forløb, og det betyder helt konkret, at du kan se materialet præcis, når det passer dig – og i det tempo, du har tid til, for du har også adgang til materialet efter forløbet.

Succes på SoMe indeholder

N

4 uger med hands on undervisning i, hvordan du får mere synlighed, engagement og salg på de sociale medier

N

Worksheets og ugentlige opgaver, der hjælper dig med at implementere det du lærer

N

Ugentlige Q&As, så du har mulighed for at stille spørgsmål

N

Mulighed for at få feedback på dine profiler og opslag

N

Adgang til lukket facebookgruppe og sparring fra de andre kursister

N

Plads til max 30 kursister for at sikre mulighed for personlig feedback og dermed kvaliteten af forløbet

Magnetisk content

Uge 1

Det handler ikke om at dele en masse, men om at dele det rigtige. Vi lægger ud med at få styr på, hvilke 5 typer content du skal dele, og hvordan du sikrer, at dine potentielle kunder får øje på dig. Vi skal finde dit magnetiske budskab, og du lærer, hvordan du gør dine følgere og connections klar til at købe af dig.

Efter første uge vil du formentlig opleve, at dit følgerantal begynder at vokse.

l

SoMe copywriting

Uge 2

Nu skal du lære at skrive fantastiske opslag, som skaber engagement. Du får 4 modeller, som du kan bruge til at skrive opslag efter samt teknikker fra copywriting journalistik, der gør dig i stand til at skrive fængende og nærværende. Du lærer, hvordan du skriver scroll-stoppende indledninger, og hvilke 7 faktorer, der sikrer, at dine call to actions, der virker.

Efter denne uge vil engagementet på dine opslag stige – og det bliver formentlig sjovere for dig, fordi du nu ved præcis, hvad der virker.

Work smarter

Uge 3

De sociale medier kan virkelig være en tidsrøver. Derfor handler denne uge om, hvilke tre strategier, du kan bruge til at gøre det nemt for dig selv. Du skal ha’ udviklet dit eget content-koncept, lære at elske planlægning og automatisering. Derudover skal vi snakke om dine SoMe-vaner er smarte eller uhensigtsmæssige.

Efter denne uge vil du opleve, at dit arbejde med sociale medier bliver markant mere effektiv. Så du får mere tid til andre ting.

Skru op for salget

Uge 4

Nu skal det handle om salg. Og hvis du før har haft svært ved det, så vil dette modul ændre dit mindset. Du kommer til at lære, hvordan du skriver sælgende uden at være irritererende og pushy, og hvordan du formulerer et attraktivt tilbud. Du lærer, hvilke psykologiske triggere du kan skrue på, og hvad du skal holde øje med for at øge dit salg.

Efter denne uge vil du få nemmere ved at sælge. Måske laver du dit første salg via sociale medier, eller også er du klar til at skrue op.

I øvrigt … de teknikker, du lærer i onlineforløbet ‘Succes på SoMe’ bliver IKKE forældede og er IKKE afhængige af algoritmer – for de er baseret på klassisk copywriting og salgspsykologi.

OBS:

Tilmeldingen til ‘Succes på SoMe’ er lukket.

Hvad sker der, når du klikker køb?

Du får tilsendt en mail med praktisk info samt et personligt login til undervisningsplatformen og adgang til den lukkede facebookgruppe. Forløbet starter den 23. november, hvor facebookgruppen åbnes, og du får adgang til første uges undervisning om magnetisk content. Derefter frigives der ét undervisningsmodul hver mandag.

Hvordan ville det være, hvis du rent faktisk fik noget ud af al den tid, du bruger på de sociale medier?

Det er ikke raketvidenskab. Det kræver blot, at du har redskaberne og ved, hvilke knapper du skal skrue på.