‘SKRIV TIL SoMe’

TILMELDINGEN ER LUKKET 

HVIS DU SKRIVER DIG PÅ VENTELISTE HERUNDER FÅR DU BESKED NÆSTE GANG FORLØBET ÅBNER.

‘Skriv til SoMe’ inkl. 14 dages kom-i-gang-bootcamp!

 

Vil du lære at skrive til sociale medier?

Lær at skrive fængende opslag, og knæk koden til, hvad du skal dele for at tiltrække de RIGTIGE følgere og forvandle dem til kunder

Føler du, at du gør alt det rigtige, men at der sker for lidt?

Alle kan starte en profil på Facebook, LinkedIn eller Instagram og begynde at dele. Men derfra går det ikke altid nemt … og nej, det er IKKE algoritmens skyld.

Til gengæld skyldes det måske, at 

 • dine opslag kedeligt eller dårligt skrevet?
 • du deler det forkerte? (det er desværre den hårde sandhed for mange)
 • din profil stritter og mangler fokus?
 • du “bare” mangler at få markedsført din profil og dit indhold?
 • du ikke tør og er bange for at være for meget?
 • du ikke ved, hvordan du skaber synlighed og konverteringer?

Med onlinekurset ‘Skriv til SoMe’ lærer du, hvor du skal skrue for at opgradere dit content game.

Skriv til SoMe

Der findes en effektiv model til at skrive opslag til de sociale medier. 

Så du får både synlighed, likes og konvertinger som fx salg, tilmeldinger til dit nyhedsbrev, webinar m.m.

‘Skriv til SoMe’ er til dig, der gerne vil skabe større resultater på de sociale medier, og ha’ mere ud af al den tid, du bruger!

Måske drømmer du om:

 • flere likes og kommentarer?
 • flere følgere?
 • mere synlighed?
 • flere konverteringer som fx salg, klik til blogindlæg, tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller webinarer? For let’s be hornest – du kan ikke leve af likes og følgere, der gemmer dine opslag.
Skriv til SoMe

Du får evighedsadgang til alle videolektioner, redskaber og worksheets – så du kan se kurset præcis, når det passer dig – og vende tilbage igen og igen.

Forstå hemmeligheden bag succes på SoMe

Få styr på dit fundament, og lær hvad der får folk til at følge en profil, hvordan du skiller dig ud og skaber et personligt brand, og hvad du skal vide om algoritmer, så de ikke spænder ben for dig.

Lær at lave magnetisk indhold, der tiltrækker de RIGTIGE følgere

Find dine content sweet spots, og lær, hvad du skal dele, hvis du gerne vil tiltrække flere af de rigtige følgere, og hvad du skal dele, alt efter om dit mål er engagement eller salg.

l

Lær at mestre SoMe-copywriting

Få den grundskabelon, som du skal bygge alle dine opslag op efter, og lær hvordan du skriver godt til de sociale medier, og hvordan du bruger humor og får personlighed ind i dine tekster.

Få teknikker til at skabe opmærksomhed

Hvad kan du gøre for at sikre dig, at det er netop dine opslag, som folk stopper op ved? For at få dit indhold delt? Eller set af mange? Du får en langsiget strategi og konkrete metoder, du nemt kan bruge i praksis.

w

Skab engagement og få større synlighed

Hvordan er det lige, at du får flere likes og kommentarer og engagement? Lær hvorfor det er mere end bare at stille et spørgsmål, og få konkrete guidelines inkl. en CTA-swipefile lige til at kopiere fra.

Få flere bonus lektioner

 • Konceptualisering af indhold
 • Teknikker til content batching
 • Guide til genbrug 
 • Mod til synlighed

Du får også  14 dages kom-i-gang-bootcamp fra 31. maj – 14. juni med: 

 • mulighed for at få Gitte Stounbergs feedback på dine profiler og dine opslag 
 • live undervisning med forskellige temaer
 • flere live Q&A’s så du kan få svar på alle dine spørgsmål
 • sparing med andre kursister, så du ikke er alene
 • live masterclasses med dygtige gæsteundervisere:

Sådan tager du nemt flotte billeder med din mobil

Anja fra Social Media by Heart er ekspert i Instagram og holder en times masterclass, hvor du får masser af tricks til at ta’ flotte mobilbilleder, der kan få dine følgere til at stoppe op og lægge mærke til dine opslag.

Sarah fra Vissuel

Lær at lave flotte grafiske skabeloner og brug dem igen og igen

Sarah fra Vissuel er grafiker og ekspert i farver og Canva. Hun holder en times masterclass, hvor hun lærer en masse designhacks fra sig, så du kan komme i gang med at lave flot og professionel grafik, der matcher dine opslag og giver ekstra opmærksomhed. 

Har du brug for mere gennemslagskraft på de sociale medier? Så har du chancen for at få alle de redskaber, du skal bruge nu.

Tilmeldingen til ‘Skriv til SoMe’ er åben indtil den 31. maj kl 23.00.

Det er tredje gang, at ‘Skriv til SoMe’ kører, og denne gang har onlinekurset fået en kæmpe opgradering.

Her er af par udtalelser fra nogle af de tidligere kursister:

“Jeg måtte pause flere gange for at skrive idéer ned”

Især lektionerne om STOP-klodser og call-to-actions havde rigtigt mange guldkorn.

Jeg har lært hvordan jeg bruger algoritmer til min fordel, at skrive mit budskab mere klart og hvordan jeg formulerer mig så man stopper op og læser min tekst og ikke mindst tager handling på den call-to-action, jeg har valgt at fremhæve i opslaget. Jeg er motiveret til at eksperimentere med fængende overskrifter og inkorporere meget mere call-to-actions i min SoMe strategi.

Jeg vil anbefale “Skriv til SoMe” til ALLE der arbejder med sociale medier. Gitte er en super dygtig underviser – hun er god til at formidle og motivere mig, så jeg måtte pause flere gange for at skrive idéer ned. 

Jeg kunne heller ikke slippe kurset igen, fordi det var (er) så spændende!

Bine Borg-Thomsen
Yin Branding

“Jeg har også fået forståelse for, hvorfor mennesker tænker og agerer, som de gør”

 Jeg ved godt, at jeg har investeret i et kursus i SOME, men … mens jeg tog kurset tog jeg mig selv i, flere gange, at tænke det over i mine nyhedsbreve også. Og i mine blogindlæg. Så jeg fik meget mere, end jeg havde forventet.

Det var meget mere grundigt gennemgået end jeg havde regnet med. Jeg har også fået forståelse for, hvorfor mennesker tænker og agerer, som de gør.

Jeg glæder mig til at få min nye viden ud i mine SOME indlæg – og se effekten af dem.

Jeg er sikker på, at jeg fremover vil spare masser af tid, fordi jeg har fået nogle enkle retningslininer og nogle supergode værktøjer til at få lavet en masse gode og inspirerende opslag.

Anita Broberg-Jepsen
IDE:SIGN

 

“Er du da vimmer, der er meget meget mere, end jeg havde forventet!”

Har du husket at fortælle HVOR meget indhold, der er i dit kursus? Tænke i morges … ahh lige en kop kaffe og så kigge Gittes ‘Skriv til SoMe’ igennem … okay, jeg blev klogere! 

Jeg skal vidst sætte en hel dag af til det … eller flere!

Er du da vimmer, der er meget meget mere, end jeg havde forventet! Og geniale worksheets! 

Og vildt fedt, at der både er video og lydfiler.

Gitte Haugaard
2Tal Regnskab

Sig hej til din underviser!

Jeg hedder Gitte Stounberg, og jeg har arbejdet professionelt med sociale medier i mere end 10 år, og siden 2018 har jeg undervist virksomheder og selvstændige i det.

Jeg har været SoMe-ansvarlig for landsdækkende organisationer, en offentlig myndighed og et sportshold samt rådgivet virksomheder og selvstændige fra alle brancher i, hvordan de slår igennem på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn.

Og nå ja … så bruger jeg selvfølgelig også sociale medier til at tiltrække kunder til min egen virksomhed.

Onlinekurset ‘Skriv til SoMe’ er baseret på copywriting teknikker, klassiske journalistiske redskaber (jeg er jo uddannet journalist) og masser af praktisk erfaring med, hvad der virker på de sociale medier.

Din investering i at lære at skrive dig til flere likes, mere synlighed og konverteringer på de sociale medier er 3495 kr. + moms.

Du kan betale i rater uden esktra gebyr.

Tilmeldingen til ‘Skriv til SoMe’ er åben indtil den 31. maj kl 23.00 – derefter forsvinder muligheden for at købe kurset, og der åbnes tidligst for et forløb igen til efteråret. 

Tilmeldingen til 'Skriv til SoMe' er åben indtil 31. maj kl 23.00

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hvad sker der, når du klikker køb?

Du modtager med det samme et par mails; en velkomstmail, en mail med login til kursusplatformen Simplero og en faktura. De første moduler og opgaver ligger klar til dig med det samme. Og den 31. maj modtager du en invitation til facebookgruppen, hvor de 14-dages-kom-i-gang-bootcamp vil foregå, ligesom der åbnes op for de resterende moduler.

Du får evighedsadgang til al materialet, så du kan tage det i dit eget tempo og se det igen og igen, så ofte det passer dig.

Du vil også ha’ adgang til facebookgruppen og alt, hvad der er blevet delt i den, efter de 14 dage, men den vil blive arkiveret, så der ikke er mulighed for at kommentere, stille spørgsmål og lægge nye opslag op.

Hvad ville det være værd for dig, hvis du kunne skrive dig til flere likes og tiltrække kunder med opslag på de sociale medier?

Det er træls at skrive SoMe-opslag, som alt for få reagerer på, og som ikke tiltrækker kunder til din forretning. De teknikker, du lærer med ‘Skriv til SoMe’ bliver ikke forældede og ikke er afhængige af algoritmer – for kurset er baseret på klassisk copywriting, journalistiske principper og forståelse for, hvilken psykologi, der får mennesker til at reagere.