Skriv overskrifter

Sådan skriver du dig til større opmærksomhed, en højere åbningsrate, flere klik og mere salg

På en skala fra 1 til 10, hvor meget gad du så godt være sådan én, der bare kunne ryste fængende overskrifter ud af ærmet?

Sådan en, der ved, hvordan man …

 • skriver, så det får opmærksomhed?
 • skriver emnelinjer, der får åbningsrater til at eksplodere?
 • finder på titler og taglines, der får dine produkter til at sælge sig selv?
 • skriver opslag på de sociale medier, som får følgere til at stoppe op og engagere sig?
 • skriver overskrifter til blogindlæg og din hjemmeside, der både resulterer i klik og synlighed på Google?
Skriv overskrifter

😡 Det er jo P*SSE træls at skrive nyhedsbreve, der ikke bliver åbnet

Det er deprimerende at kigge på din blogs læsertal 😳

Det føles som spild af tid 😓 at skrive content til SoMe, når de fleste scroller forbi

Kan du skære igennem støjen?

Folk DRUKNER i content på de sociale medier, overfyldte indbakker og spændende blogindlæg.

Virksomheder skal kæmpe om opmærksomheden på lige fod med nuttede kattevideoer, konfliktskabende nyheder og billeder af influencernes aftensmad. Dine overskrifter er afgørende for, at din målgruppe ikke bare scroller forbi dig, klikker videre til noget andet eller deleter dine nyhedsbreve. Derfor er det penge værd at kunne skrive gode overskrifter.

Med onlinekurset ‘Skriv overskrifter‘ får du en opskrift og en værktøjskasse, du kan vende tilbage til igen og igen.

?

Skriv-overskrifter-formlen

Du får en simpel opskrift med teknikken til, hvordan du i løbet af 5-15 minutter altid kan brainstorme dig frem til en overskrift med læs-mig-garanti, fordi den taler direkte til din målgruppe. 

?

7 universelle overskriftsmodeller og 19 styrker

Du får ikke bare modellerne – du lærer også, hvordan du skal bruge dem, og hvilke 19 faktorer du kan skrue på for at gøre din overskrift stærk og få den til at skille sig ud fra mængden. Så du nemt kan tilpasse det hele til din virksomhed, dit brand og dit budskab. Så bliver det ikke nemmere.

?

Værktøjskasse du kan bruge igen og igen

Du lærer, hvad der helt konkret virker (men også hvad der ikke gør, så du ikke begår samme fejl som alle andre), og du lærer at skrive de forskellige typer overskrifter som emnelinjer, SEO-overskrifter til blogindlæg og hjemmesidetekster, SoMe-captions, titler og taglines.

Dette er IKKE et quickfix!!

Du får ikke en liste med 187 færdige forslag, du bare kan plukke fra (en overskrift virker alligevel ikke, hvis du skriver det samme som alle andre). Du får selvfølgelig masser af eksempler, men du lærer også psykologien bag, og hvorfor visse ting virker. Så du kan skrive stærke overskrifter igen og igen – uanset set, hvilken tekst du skriver, og hvad der er oppe i tiden.

Skriv overskrifter - onlinekursus
Er ‘Skriv overskrifter’ for mig?

Det kommer an på, om du gider at skrive, så det skiller sig ud fra mængden, og så din tekst rent faktisk bliver læst? Det er nemlig din overskrift, der sikrer det. Onlinekurset er målrettet dig, der er selvstændig eller ansat inden for kommunikation og marketing, og som skriver:

 • Nyhedsbreve
 • Blogindlæg
 • Hjemmesidetekster
 • Opslag til de sociale medier
 • Og alle mulige andre ting, der skal ha’ en titel eller en overskrift (som fx online kurser og e-bøger), der kan fange folks opmærksomhed og få dem til at læse med.

Hej! Jeg hedder Gitte Stounberg!

 

Jeg er uddannet journalist og har 10+ års praktisk erfaring med markedsføring og copywriting. Jeg har skrevet alt fra klassiske journalistiske artikler og pressemeddelelser til nyhedsbreve, blogindlæg, salgssider, opslag til de sociale medier, hjemmesidetekster m.m.

 De seneste 3 år har jeg undervist 500+ kursister i at skrive. Både via online skrivekurser og fysiske workshops.  

 Min baggrund gør, at min tilgang til det at skrive er meget praktisk orienteret, og det bærer mine onlinekurser også præg af – det vigtigste for mig er, at du  får nogle konkrete redskaber, som du rent faktisk kan bruge bagefter. Og som ikke mindst er nemme at bruge.

 

feedback på tekster

… og hvad koster det så at blive verdensmester i overskrifter?

Din investering i at få redskaberne til at skrive tekster, der bliver læst og nyhedsbreve, der bliver åbnet (og du ved jo godt, at den slags er penge værd) er 1195 kr. + moms.

Onlinekurset kan betales i rater. Det koster ikke ekstra. 

Praktisk info

 • ‘Skriv overskrifter’ er et onlinekursus – det betyder, at du kan ta’ det præcis når og hvor det passer dig.
 • Onlinekurset består af korte videolektioner, worksheets, modeller og tjeklister.
 • Du får adgang til kursusmaterialet med det samme.
 • Når du har købt kurset, får du tilsendt et personligt login til kursusplatformen Simplero, hvor du finder ‘Skriv overskrifter’ samme sted som andre online skrivekurser fra Gitte Stounberg (vær obs på, at du i early bird perioden ikke får adgang til kursusmaterialet med det samme – du kan først se lektioner, worksheets og tjeklister fra den 18. marts.)
 • Du har evighedsadgang til materialet, så du kan ta’ kurset i dit tempo og se det igen og igen, så tit du vil.
 • Du får evighedsadgang til kurset – så du kan se det hele i præcis det tempo, der passer dig. Og slå op i værktøjerne igen og igen, så tit du har brug for det.