Skrivemodeller og andre opskrifter

Sådan rammer du plet med dine tekster – hver gang

 

Gad du godt, at det var nemmere at skrive? Eller gad du bare godt ha’ nye værktøjer til at skrive endnu bedre? 

 

Vidste du, at du kan skyde genvej til fremragende, fængende og fantastiske tekster?

Tekstforfattere og andre professionelle skribenter har et hemmeligt våben! Det er en uvurderlig værktøjskasse med modeller, skabeloner og andre opskrifter, der kickstarter inspirationen og forvandler løse idéer til fremragende tekster.

Modellerne guider dig til, hvor du skal starte.

Og hvordan du skal fortsætte.

Så folk læser med indtil det sidste punktum.

De bedste af de hemmelige modeller er samlet i dette online skrivekursus. Og de kan bruges af både dig, der er erfaren og har brug for ny inspiration til at skrive om det samme på nye spændende måder – igen og igen. Og de kan bruges af dig, der er helt ny og har brug for hjælp til at starte fængende, fastholde interessen igennem din tekst og skrive, så det får folk til at reagere med likes og kommentarer eller klik, tilmeldinger og køb. 

Sådan helt kort fortalt indeholder kurset en masse genveje til professionelle tekster:

  • 12 fleksible skrivemodeller til fremragende tekster. Det er klassiske og velafprøvede modeller, som du kan bruge til at kickstarte din inspiration og få ideer til at skrive om det samme på nye måder – igen og igen.
  • 7 universelle overskriftsmodeller inkl. 19 psykologiske triggere, der kan forvandle dine overskrifter fra middelmådige til magnetiske.
  • 3 opskrifter, der guider dig til uimodståelige knapper og call to actions.
  • tjeklister til tekster, overskrifter og salgssider, så du ved, om det du har skrevet er godt nok, eller hvad du mangler.
  • kendskab til de 5 elementer, som enhver god tekst består af, så du ved, hvordan du skal arbejde med dine ord og sætninger, så dine tekster virker.
  • en skrivelektion, der lærer dig, hvordan du skriver smart ved at kende din hjerne – så det bliver nemmere end nogensinde før, at få dine ord ud af hovedet og ned på papiret – eller ind i worddokumentet på din computeren.

Din investering i et værktøj, der kan kickstarte din inspiration og gi’ idéer til nye spændende måder at skrive om det samme IGEN og IGEN er 995 kr. ekskl. moms

500+ kursister har investeret i modellerne 👇

Når du køber dette online skrivekursus modtager du et personligt login til kursusplatformen Simplero, hvor du kan ta’ kurset i det tempo, der passer dig. Du har evighedsadgang til alle modeller og skrivelektioner, så du kan vende tilbage igen og igen.

Sig hej til din underviser! 

Jeg hedder Gitte Stounberg, og måske kender vi allerede hinanden? Hvis ikke så skal du vide, at jeg er uddannet journalist og har over 10 års praktisk erfaring med indholdsbaseret markedsføring og PR.

Det vil jeg sige, at jeg har skrevet alt fra artikler til nyhedsbreve, blogindlæg, annoncer, salgssider, indhold til sociale medier, e-bøger, hjemmesidetekster, pressemeddelelser m.m. De sidste 4 år har jeg dog primært undervist selvstændige samt kommunikations- og marketingansatte i, hvordan de skriver bedre tekster. 

Skrivekurset her indeholder nogle af de redskaber, som jeg selv bruger allermest – uanset hvilken type tekst, jeg skriver. Og jeg har gjort mig umage med at lave en værktøjskasse, der er ligetil at gå til og nem at bruge.

Gitte Stounberg - skrivekurser

500+ kursister har investeret i skrivemodellerne 👇

Phillip er freelance tekstforfatter og skriver for kunder:

Opskrifterne kommer til at være et rigtig godt redskab i min værktøjskasse, når jeg skal skrive for mine klienter, da en god del af reklame i dag foregår på de sociale medier. Jeg har før taget kurser hos Gitte, og jeg er vild med hendes måde at lære fra sig på.”Phillip Dalby – freelance tekstforfatter

Gitte er revisor og markedsfører sig via sociale medier:

“Skrivemodeller der kan gøre mit liv nemmere! Ja tak! Jøsses en lækker investering! Det er 100 procent det, jeg har haft brug for! Opskrifter jeg kan hive frem og bruge til at lave endnu bedre opslag! Alle opskrifterne kan jeg printe ud, og have liggende så jeg kan tage dem frem når jeg har brug for dem! Det er så enkelt og ligetil. Genialt!” Gitte Haugaard, 2Tal-Regnskab
Sara er kunstner og sælger blandt andet sine tegninger og plakater via de sociale medier:

“Er vildt begejstret som altid! Skal helt sikkert bruge opskrifterne som kladde, hver gang jeg laver opslag”Sara, Magical Art

Dette onlinekursus er målrettet dig, der skriver professionelle tekster som fx nyhedsbreve, blogindlæg, opslag til sociale medier, annoncer, salgssider, pressemeddelelser, hjemmesidetekster m.m. Du kan bruge de redskaber, du får, til at skrive både sælgende og værdiskabende tekster.

Spørgsmålet er blot, om du vil ha’ en værktøjskasse, der giver dig et forspring, næste gang der skal skrives noget?

Få adgang nu ved at klikke her.