Online skrivekurser og e-bøger om copywriting og content marketing

Kan du skrive, så dine kunder ikke kan undgå at få øje på dig … og så dine tekster konverterer og sælger?

Bliv bedre til at skrive med et online skrivekursus

Onlinekurser er kurser, hvor du ikke behøver at møde op på noget bestemt tidspunkt. Og du kan ta’ mine online skrivekurser i lige præcis det tempo, der passer dig, og gense materialet, så mange gange du har lyst

– du får evighedsadgang til alle moduler, worksheets og modeller, så snart du klikker køb. 

onlinekursus - lær at skrive hurtigere

Skriv hurtigt og nemt

Kan du skrive et nyhedsbrev eller et blogindlæg på en time? For det bør faktisk ikke tage længere tid.

I dette onlinekursus lærer du det, som du aldrig lærte i skolen. Du lærer, hvad du ALTID skal gøre, inden du går i gang med at skrive, og hvad du ALDRIG må gøre, mens du skriver. De fleste griber det nemlig helt forkert an, når de skriver – og det resulterer i spildtid, skriveblokeringer og alt for mange frustrationer undervejs. 

Onlinekurset tager 1,5 time at gennemføre og er baseret på en klassisk skrivestrategi, som bruges af tekstforfattere, copywritere og journalister fra hele verden. 

Skriv til sociale medier

Kan du konvertere dine følgere til kunder? Eller er der lidt for mange, der bare scroller forbi dine opslag på Facebook, Instagram eller LinkedIn? Så har jeg en god nyhed til dig – der findes nemlig en effektiv model til at skrive opslag til de sociale medier. Så du tiltrækker de rigtige kunder og skriver din. Så du får både synlighed, engagement og salg.

Få opdateret din værktøjskasse med e-bøger om content marketing og om at skrive

Alle e-bøgerne fokuserer på teknikker og metoder, som du straks kan gå i gang med at bruge i din virksomhed. Disse e-bøger er altså ikke lange teoribøger, men derimod hands-on værktøjskasser.

21 universelle skriveråd

Vil du gerne lære at skrive mere fængende, så dit budskab bliver læst og husket af din målgruppe? Denne guide er fyldt med konkrete værktøjer og sat op i et overskueligt og mobilvenligt format, så den er let at bruge og lige til at slå op i. Rådene kan bruges, uanset hvilke typer tekster du skriver. 

Skrivemindset

Har du svært ved at komme i flow og skrive gode tekster? Kæmper du med overspringshandlinger og skriveblokeringer? Så er denne e-bog det, du leder efter. Det er en 32-siders værktøjskasse med konkrete råd og hacks, der vil gøre det nemmere og hurtigere for dig at finde dit skriveflow.