8 ugers 1:1 nyhedsbrevsforløb

Lær at skrive nyhedsbreve, som din målgruppe ikke kan stå for

Få hjælp til at tiltrække læsere, og SÆLG dine produkter, services eller ydelser igen og igen … og lær at skrive nyhedsbreve, der bliver åbnet og læst samt salgssider, der får potentielle kunder til at klikke KØB!

Er du klar til at få et  nyhedsbrev, dine læsere elsker at åbne, men som også SÆLGER?

Jeg gætter på, at du er her, fordi du

  • godt gad skrive nyhedsbreve din målgruppe elsker 
  • drømmer om en freebie, som kan tiltrække nye læsere – helt organisk og uden betalte annoncer
  • bliver ved med at udskyde opgaven med nyhedsbreve
  • måske har prøvet selv med freebie, tripwire og kampagner og så videre, men uden held
  • har svært ved at skrive salgssider 
  • føler, at det hurtigt kan blive for sælger-helge-agitgt, når du forsøger at skrive sælge i e-mails
  • har brug for hjælp til at komme videre.

Det kan være, at du stadig har til gode at sende dit første nyhedsbrev ud. Det kan også være, at du har sendt masser, men uden det store resultat.

 

I så fald kan jeg hjælpe dig 👇

 

Gitte Stounberg - skrivekurser

Jeg hedder Gitte Stounberg, og hvis ikke vi kender hinanden, så kan jeg lynhurtigt præsentere mig: Jeg er uddannet journalist, men jeg har arbejdet med nyhedsbreve, content og copywriting i over 10 år.

I skrivende stund har lidt over 5.000 skønne mennesker skrevet sig op til mit nyhedsbrev.

Og de seneste 2 år har jeg solgt over 1.300 onlinekurser og workshops i copywriting.

Til over 850 kursister.

Gitte Haugaard har fået 217 tilmeldinger til sit nyhedsbrev og har 4 gange så mange bookninger som normalt

– uden at ha’ brugt en krone på annoncering

“Jeg anede ikke, hvor jeg skulle starte! Jeg havde givet lidt op på freebies, nyhedsbreve og landingpages, fordi det ikke gav noget som helst. For selvom jeg havde købt masser af onlinekurser og deltaget i webinarer, så kunne jeg bare ikke knække koden. Det var som om jeg manglede nogle brikker til et puslespil.”

Gitte er den første, der har investeret i 1:1 nyhedsbrevsforløbet. Hun har fået hjælp til, hvordan hun kan tiltrække læsere til sit nyhedsbrev, og hvordan hun skaber det bedste fundament at sælge fra, når hun sender nyhedsbreve ud (uden at være sælger-træls-og-totalt-for-meget selvfølgelig). Derudover har hun lært at skrive landingpages ved hjælp af simple skabeloner og feedback. Og resultatet var overvældende, da Gitte offentliggjorde sin nye freebie:

Det første døgn fik hun over 100 tilmeldinger til sit nyhedsbrev.

Hun 8 solgte små onlinekurser.

… og flere bookede sparringssessioner. 

Det er en måned siden nu. Der tikker løbende nye læsere ind på nyhedsbrevet, og Gitte har hver uge i over en måned haft 4 gange så mange bookninger som normalt. 

“Det har været fantastisk at få mine tekster tilbage med rettelser og optimeringer. Jeg vil anbefale forløbet til ALLE, der gerne vil sælge noget med deres nyhedsbreve! Det er pludselig blevet NEMT at skrive landingpages, og jeg har lært, hvordan jeg finder ud af, hvad jeg skal skrive om i mine nyhedsbreve for at det sælger – og det kan jeg også bruge på de sociale medier.”

Alle kan lære at skrive

– det handler bare om at få de rigtige redskaber og hjælp til at implementere dem.

Med et 1:1 nyhedsbrevsforløb får du ikke bare en bunke færdigskrevne nyhedsbreve og salgssider. Du får redskaberne til at gøre det selv. Jeg guider dig og giver dig fleksible skabeloner, der gør det NEMT for dig at skrive landingpages og nyhedsbreve, og du får 8 sparringssessioner og feedback på det, du skriver.

Så alt er optimeret og står skarpt.

1:1 nyhedsbrevsforløbet varer 8 uger med sparring og feedback hver uge – og de første resultater kommer længe før, forløbet er færdigt

Da forløbet er individuelt og skræddersyes til dig er det svært at sige, hvad du præcis skal arbejde med hvornår, men jeg forestiller mig, at de 8 uger kommer til at foregå nogenlunde sådan her:

 

"

UGE 1

Vi sætter mål og lægger en plan for dit nyhedsbrevssetup. Målet er at sikre et fundament, der kan gi’ resultater og skabe salg, inden forløbet er slut.

"

UGE 2

Du skal ha’ lavet en attraktiv freebie (vi aftaler sammen hvilken) samt en landingpage (som vi laver sammen). Målet er, at du allerede nu kan begynde at tiltrække flere læsere til dit nyhedsbrev, og derfor får du også flere metoder til at tiltrække læsere uden at bruge annoncekroner.

"

UGE 3

Nu er det tid til at lave lave det første strategisk salg – det er formentlig et billigt produkt eller en meget lille yelse. Vi finder sammen ud af, hvad det skal være … og derefter skal du ha’ skrevet en storsælgende landingpage (bare rolig, jeg hjælper dig), så du efter denne uge vil kunne begynde at forvandle dine læsere til kunder og sikre, at du har en købeklar liste.

"

UGE 4

I denne uge skal vi i gang med at sælge det, du allerhelst vil sælge. Det kan fx være et onlinekursus, en serie af ydelser/produkter eller et større 1:1 forløb. Vi snakker om, hvad der skal til, og inden ugen er gået har du skrevet en salgsside, så du er klar til at sælge i de kommende uger.

"

UGE 5

I denne uge skal vi ha’ lagt en plan for den serie af nyhedsbreve, der skal sælge et eller flere af dine produkter og ydelser. Vi finder sammen ud af, hvad du skal skrive om, og du får skabeloner, så det bliver nemt for dig at skrive. Målet er, at du får skrevet de første sælgende nyhedsbreve … og at det bliver nogen, som dine læsere også vil elske at modtage.

"

UGE 6

Denne uge er en fortsættelse af ugen før … du skal ha’ skrevet serien af sælgende nyhedsbreve færdig, og vi gennemgår dem sammen, så vi er sikre på, at alting spiller. Så dine nyhedsbreve både er fængende, værdifulde og sælgende – for jo, det kan faktisk godt lade sig gøre.

"

UGE 7

Hvordan kan du skabe mersalg? I denne uge kigger vi på, hvad du kan gøre for at sælge mere til flere, og om der er noget, der skal optimeres; du får blandt andet redskaber til at indhente og skrive sælgende testimonials, og vi lægger sammen en plan for dit mersalg.

"

UGE 8

Hvis der er noget, du har brug for, inden forløbet slutter, så er det nu, vi tager det. Ellers taler vi om, hvordan får du mest muligt ud af dit nyhedsbrev fremover? Hvis du skal køre betalt annoncering, så kan vi fx bruge denne uge på at få skrevet annoncer, så du kan blive klar til at få det hele sat op – og fremover sælge helt automatisk.

Jeg kommer ikke til at skrive for dig.

Men jeg kommer til at hjælpe dig med at skrive dine egne nyhedsbreve og salgssider. Så du kan gøre det igen og igen … uden at skulle hyre en dyr tekstforfatter, der ikke forstår din målgruppe nær så godt som dig.

Målet er, at du efter forløbet

 

–> kan tiltrække nye læsere til dit nyhedsbrev med en attraktiv freebie
–> ved hvordan du forvandler læsere til kunder
–> kan skrive nyhedsbreve, der bliver læst OG sælger – uden at du bliver for meget
–> har skrebet en serie af nyhedsbreve, der sælger for dig på autopilot
–> ved, hvordan du skriver storsælgende landingpages
–> ved, hvordan du kan markedsføre dit nyhedsbrev – organisk og evt. betalt
–> kan optimere løbende på dit nyhedsbreves-setup.

Dine konkrete resultater afhænger selvfølgelig af dit udgangspunkt og din indsats undervejs!

Derfor kan jeg heller ikke love dig tusindvis af læsere eller millioner i omsætning. Det ville være useriøst. Men uanset hvor du er, kan jeg gi’ dig et fundament, som du kan skalere og vækste din virksomhed med.

 

Sarah Pedersen har allerede flere freebies og næsten 1.000 på sin liste – men hendes nyhedsbreve sælger for lidt 

 “Jeg kunne godt tænke mig at få et tripwire flow der virker og et efterfølgende automatisk salgsflow, der fungerer bedre. Der er for langt imellem salgene nu.”

Sarah er først lige gået i gang med 1:1 nyhedsbrevsforløbet, så der er ingen resultater at prale med endnu. Men vi starter fra start med et kigge på hendes freebie og det tilbud, der følger efter. For at finde ud, hvad der går galt, og hvor der skal optimeres på salgssiderne og i hendes nyhedsbreve.

“Jeg kender Gitte, og jeg har investeret i forløbet, fordi jeg ved, at Gitte selv har et setup, der virker ret okay. Vi har sat nogle deadlines for at skubbe mig i gang … og jeg håber, at jeg efter forløbet har en større og mere købeklar liste med de rigtige mennesker.”

Din investering i at skabe resultater med dit nyhedsbrev: 

1:1 nyhedsbrevsforløbet koster lige nu 26.000 kr. + moms. 

Kan evt. betales i 4 rater a 7.500 

Det er nogenlunde samme pris, som hvis du hyrer en dygtig tekstforfatter til at skrive 5-7 nyhedsbreve for dig. Det er selvfølgelig ok, hvis du hellere vil det. Forløbet er kun for dig, der vil lære at skabe resultaterne selv, og som vil ha’ redskaberne til at gøre det igen og igen. 

OBS: Jeg tager kun få klienter ind ad gangen.

DER ER PT IKKE PLADS TIL FLERE

Skriv dig på venteliste, og få besked næste gang, der afholdes afklaringssamtaler

Kontakt Gitte Stounberg