MINI-KURSUS i copywriting

Bliv bedre til at skrive dine tekster

Bruger du lang tid på at skrive nyhedsbreve og blogindlæg? Sælger du ikke nok med dine annoncer, og er du i tvivl om, hvad der egentlig virker i en salgstekst?

Måske tænker du, at:

  • du ikke er god til at skrive
  • du ikke ved, hvordan du skal formulere dig
  • du aldrig er rigtigt tilfreds med dine tekster.

Så har jeg en god nyhed til dig. Du kan blive bedre til at skrive, hvis du vil. Og det kan betale sig. For det at mestre copywriting, kan virkelig gøre en kæmpe forskel for din virksomhed.

Hvis du udfylder felterne nedenfor, sender jeg dig et minikursus med en række gode skriveråd, der kan hjælpe dig på vej til at skrive bedre tekster. Kurset består af en række e-mails, som du vil modtage over de næste par uger.

Du vil samtidig blive tilmeldt mit nyhedsbrev og løbende modtage mails om at skrive bedre samt tilbud om kurser og workshops. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Få mini-kurset for 0 kr. direkte i din indbakke

Vil du lære at knække koden til copywriting?

Hej, jeg hedder Gitte Stounberg, og jeg kan lige kort præsentere mig selv:

Jeg er uddannet journalist og har omkring 10 års praktisk erfaring med copywriting, content og digital markedsføring. Til hverdag underviser jeg i copywriting samt i at lave godt indhold, der engagerer og giver synlighed (og salg!).

I mit nyhedsbrev giver jeg masser af gratis viden væk om netop de emner. Ligesom du vil få særlige tilbud på nogle af mine onlinekurser, workshops, e-bøger m.m. Tilmeld dig herunder, og start med at få et MINI-KURSUS I COPYWRITING for 0 kr.