Dit mindset er afgørende, når du skriver. hvis du hele tiden fortæller dig selv, at det er svært at skrive, og at du ikke kan … ja, så bliver det heller aldrig anderledes

“Jeg er ikke så god til at skrive.” 

“Det tager altid SÅ lang tid.”

 

Har du nogensinde hørt dig selv sige noget lignende?

Jeg hører det tit.  

Både fra selvstændige samt kommunikations- og marketingansatte, når de deler deres frustrationer omkring det at skrive. Når de fortæller mig, hvor meget de kæmper med inspirationen, og hvor lang tid de bruger på overspringshandlinger. Eller når de fortæller mig, at de bare ikke kan skrive og ville ønske, at de havde råd til at hyre en tekstforfatter i stedet. 

Men hey! 

Men lad mig lige dele noget med dig. Alle kan skrive. Og alle kan lære at skrive godt. Det kræver ikke noget særligt talent, eller at du fik høje karakterer i dansk. Det kræver ikke engang den der inspiration, som alt for mange går og venter på. 

 

Sådan bliver du god til at skrive

Du skal stoppe med at se på det at skrive som noget, der kræver et særligt talent. Se hellere på det at skrive som et håndværk. Som noget du kan øve dig på og blive bedre til.

Og ja, så simpelt er det.

Du skal i gang med at øve dig. Finde de redskaber, der gør det nemmere og hurtigere for dig at skrive dine blogindlæg, dine nyhedsbreve eller opslag til sociale medier.

Desuden skal du stoppe med at fortælle dig selv negative historier. 

STOP med at tro, at det er svært at finde på noget at skrive. STOP med at sige til dig selv, at det er hårdt arbejde eller svært at formulere dig rigtigt. Bare STOP! For det som du fortæller dig selv ender med at blive sandheden.

Fortæl hellere dig selv, at du er den bedste til at skrive dine tekster. Fortæl dig selv, at du kan lære det, som du endnu ikke mestrer. Der findes masser af redskaber, modeller og værktøjer til at blive bedre til at stave, til at skrive geniale overskrifter, eller hvad der nu er din svaghed.

Kort sagt: Fortæl dig selv positive historier, så det bliver let for dig at komme i gang.

Har du lyst til at lære, hvordan du slipper for overspringshandlinger?

Jeg har skrevet en e-bog til dig, der gerne vil have lettere ved at komme i flow og skrive gode tekster.

Ofte handler det om mindset og vaner.

E-bogen indeholder masser af konkrete redskaber, teknikker og øvelser, som du let kan bruge allerede næste gang du skal skrive en tekst. Det behøver nemlig ikke være svært. 

få mere inspiration herunder:

Skriv dig til resultater

Det kan sagtens svare sig at være god til at skrive. Læs med her, og se et par konkrete eksempler...