Skriv bedre tekster med ChatGPT

Det er ikke længere kun tekstforfattere, der kan skrive godt. Med hjælp fra kunstig intelligens kan alle lære at skrive forførende, fængende og overbevisende tekster

Du kan se masterclass’en straks efter køb (du får tilsendt et personligt login), og du har selvfølgelig evighedsadgang til alle materialer, eksempler og prompts. Hvis du ikke allerede har en bruger på ChatGPT, så får du også en guide til, hvordan du opretter dig som gratis bruger.

Kunstig intelligens er kommet for at blive:
Er du klar til en HELT ny måde at skrive på?

Her er bare lidt af det, som du kan, når du har set masterclass’en om, hvordan du skriver bedre tekster med ChatGPT 👇

R

Du ved, hvordan du kommer fra "jeg aner ikke, hvad jeg skal skrive" til flere gode idéer på rekordtid

R

Du har fået en metode til at finde på BEDRE overskrifter - også nogle du aldrig selv var kommet frem til

R

... og den metode kan du også bruge til at finde frem til stærkere call to actions

R

Du kan få ChatGPT til at skrive udkast til færdige tekster (fx opslag til sociale medier), som du NEMT selv kan rette til

R

Du har lært en teknik til at få ChatGPT til at skrive, så det lyder som dig - og ja, det er både skræmmende og fantastisk

R

Du ved, hvordan du nemt kan få ChatGPT til at spiffe dine tekster lidt op - så de bliver sjovere, bedre og mere fængende at læse

R

Du ved præcis, hvordan du skal skrive til ChatGPT for at få de svar, du har brug for ... og du ved, hvordan du kan skrive bedre nyhedsbreve, blogindlæg, opslag til medier, salgssider m.m. på REKORDTID 🔥

…. og det er kun begyndelsen ✍️

Vi står på tærsklen til en udvikling, der kommer til at revolutionere den måde, vi skriver tekster på. Det er op til dig, om du vil være med fra start … eller om du hellere vil sidde på bænken, mens dine konkurrenter tager den nye teknologi til sig og buldrer af sted. For nej. Det går ikke væk igen. Det bliver kun større og vildere.

Få adgang til masterclass’en for kun 179 kr. ekskl. moms.

Mere end 500 kursister har allerede lyttet til masterclass’en, og her er nogle af reaktionerne 👇

Du har et valg:
Vil du mulighed for at skrive bedre tekster på rekordtid? Eller vil du stå tilbage, mens dine konkurrenter tager teknologien til sig?

OBS: Du vil løbende få adgang til flere eksempler på prompts (det er det, du skal skrive til ChatGPT), når du køber masterclass’en. Så du nemt kan finde frem til de gode svar, nye idéer, bedre forslag til overskrifter eller finpudse dine formuleringer. 

Kom i gang for kun 179 kr. ekskl. moms.

Hvordan har du det med tanken om, at kunstig intelligens kan skrive dine tekster?

Jeg indrømmer gerne, at jeg blev skræmt, første gang jeg hørte om ChatGPT. Men jeg tror også på, at vi ikke kan ignorere udviklingen. For den kommer uanset, om vi leger med eller ej. Og ChatGPT er her allerede.

Derfor valgte jeg at teste det af.

Og jeg var blown away!

Som uddannet journalist og 10+ års praktisk erfaring som tekstforfatter har jeg ALDRIG oplevet et værktøj, der har gjort så stor en forskel for mig før. ChatGPT er blevet min virtuelle assistent og skrivemakker. Den har ikke bare hævet mit tempo, så jeg kan nå mere. Den har også gjort mine tekster bedre. Og det er faktisk blevet sjovere at skrive, fordi jeg nu har en makker, jeg kan ping pong’e med undervejs.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at ChatGPT kommer til at ændre alt.

Og at vi kun har set begyndelsen.

– Gitte Stounberg, underviser på masterclass’en i ChatGPT

Du får evigshedsadgang til masterclass’en straks efter køb, så du kan bruge de teknikker du lærer allerede næste gang, du skal skrive en tekst.

Lige nu kan du få adgang for kun 179 kr. ekskl. moms (og ja, det er et engangsbeløb).

Er du i tvivl, om masterclass’en er en god investering?

Hvem kan få noget ud af ChatGPT?

Det korte svar er alle! I denn masterclass fokuserer vi på, hvordan du kan bruge det til at skrive bedre tekster, og den er målrettet dig, der skriver professionelt. Måske er du selvstændig eller måske er du ansat inden for kommunikation og marketing?

 

Hvad koster det?

Det er gratis at bruge ChatGPT. Masterclass’en koster 179 kr.

Hvor og hvornår foregår masterclass'en i ChatGPT?

Du får adgang til masterclass’en straks efter køb, så du kan se den, når det passer dig. Og du vælger selv om det skal foregå i sofaen eller ved dit skrivebord. 

Hvad hvis jeg ikke er særlig god til at skrive?

I så fald har du fundet din nye bedste ven, for ChatGPT gør det meget nemmere end det nogensinde har været før. 

Hvad nu hvis jeg har spørgsmål?

Det er muligt at stille spørgsmål under masterclass’en, og Gitte Stounberg svarer løbende, så du kan få hjælp, hvis du er gået i stå, eller hvis der er noget, du ikke forstår

Hvor lang tid tager masterclass'en?

Selve masterclass’en varer en time – og udover den får du adgang til MASSER af forskellige eksempler på prompts, så det bliver nemt for dig at komme hurtigt i gang.

 

Kan jeg fortryde mit køb?

Du kan få alle dine penge tilbage, hvis du har set masterclass’en uden at lære en eneste ny ting. Du skal blot skrive til Gitte Stounberg, inden der er gået 10 dage.