Handelsbetingelser

 

Produkter og tjenester udbydes af: 

Gitte Stounberg
Spinderigade 24, 1.2
CVR nr.: 39449455
Mail: hej@gittestounberg.dk

Køb: Alle priser på både digitale produkter, services, foredrag og workshops er opgivet i danske kroner (DKK). Hvis det er muligt at betale i rater er dette angivet. Digitale produkter kan købes med både VISA og Mastercard. Efter aftale kan der sendes en faktura med 8 dages betalingsfrist.

Levering: Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail med informationer, der giver dig adgang til en lukket medlemsside. Digital levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå længere. 

Fysiske produkter sendes med post eller fragtmand til den adresse, du har oplyst.

Der vil automatisk blive sendt en kvittering til den mail, du har oplyst ved køb.

Brugsret: Onlineprodukterne er dine til evigt brug med mindre andet er oplyst. Gitte Stounberg har dog ingen forpligtelser til at udgive produkterne til evig tid. Så for at du kan bruge produkterne til evig tid kræver det, at du downloader dem til din egen enhed.

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret på digitale produkter, med mindre andet er oplyst og med mindre du har downloadet produktet til din egen enhed. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så send en mail til hej@gittestounberg.dkfor at få pengene tilbage.

Der er ikke fortrydelsesret på workshops, rådgivning og tekstforfatning, når produktet er leveret.

Rettigheder: Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Gitte Stounberg. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er ikke tilladt at dele produktet med andre.

Kundeservice: Skriv til hej@gittestounberg.dk, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.