Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

 

Produkter og tjenester udbydes af: 

Gitte Stounberg
Spinderigade 24, 2.2
CVR nr.: 39449455
Mail: hej@gittestounberg.dk

Køb: Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK). Hvis det er muligt at betale i rater er dette angivet. Produkter kan købes med både VISA og Mastercard. Efter aftale kan der sendes en faktura med 8 dages betalingsfrist.

Levering: Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail med informationer, der giver dig adgang til en lukket medlemsside. Digital levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå længere. Fysiske produkter sendes med post eller fragtmand.

Der vil automatisk blive sendt en kvittering til den mail, du har oplyst.

Brugsret: Onlineprodukterne er dine til evigt brug med mindre andet er oplyst. Gitte Stounberg har dog ingen forpligtelser til at udgive produkterne til evig tid. Så for at du kan bruge produkterne til evig tid kræver det, at du downloader dem til din egen enhed.

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret, med mindre du har downloadet produktet til din egen enhed. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på hej@gittestounberg.dkog du vil få alle pengene tilbage.

Der er ikke fortrydelsesret på workshops, rådgivning og tekstforfatning, når produktet er leveret.

Rettigheder: Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Gitte Stounberg. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er ikke tilladt at dele produktet med andre.