Hej! Jeg hedder gitte stounberg

Jeg tror på, at virksomheder skal være værd at bruge tid på, hvis de vil kunne sælge i fremtiden. 

Dette handler om tillid og relationer. For vi er blevet trætte af salgsgas og poleret marketing. Selv folk der ikke er uddannet inden for marketing kan spotte et salgstrick på lang afstand.

Derfor har det at kunne skrive og producere godt indhold aldrig været vigtigere.

At kunne skrive ærligt og fængende, så andre tror på dig og gider at følge dig er absolut afgørende.

Og det gælder, uanset om du skriver en opdateringer til LinkedIn eller andre sociale medier. Og uanset om du skriver blogindlæg, nyhedsbreve, e-mails til samarbejdspartnere, tekster til din hjemmeside, en rapport, en intro til en video, der skal deles eller [indsæt selv den type tekst, der er relevant for dig].

Med de rette ord kan du skabe tillid og salg.

Dine ord kan få dig til at virke sjov, kompetent og troværdig. Eller kedelig og ligegyldig.

Dine tekster og dit indhold kan sikre, at din målgruppe får øje på dig. Og ikke bare scroller forbi dig.

Som journalist og tekstforfatter lærer jeg selvstændige samt kommunikations- og marketingansatte at blive bedre til at lave content, der får opmærksomhed. Og som målgruppen reagerer på og konkverterer leads til kunder.

Jeg har mere end 10 års erfaring med content marketing, storytelling og PR.

Hvis du vil være bedre til at skrive, eller hvis du vil lære, hvordan du knækker koden til at lave verdensklasse content marketing, så kan mine onlinekurser og e-bøger hjælpe dig. Jeg tilbyder også 1:1 feedback og workshops.

 

gratis ting og sager, som du ikke skal lægge en krone for:

  • Få et løbende gode råd at skrive, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.
  • Følg mig på Instagram, hvis du er til gratis teksttips og godt gider at høre om mit liv som selvstændig tekstforfatter.
  • Tjek min blog, hvis du vil læse om tekstforfatning, storytelling og content markting.
  • Jeg connecter også gerne på LinkedIn, hvor jeg skriver om mine prioriteringer som selvstænding i forhold til familielivet og om kun at arbejde 25 timer om ugen. Og nå ja, engang imellem slipper der også et godt råd til at skrive med.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for gittestounberg.dk is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.