content kursus

Hvad skal du dele på de sociale medier for at nå dine mål om flere følgere, mere engagement eller større salg? Med den magnetiske model kan du lære, hvordan du tiltrækker følgere i din målgruppe, og hvordan du forvandler tilfældige idéer til fantastisk indhold.

… så du kan sælge og nå dine mål på de sociale medier.

Føler du, at du gør alt det rigtige, men at der sker for lidt, når du deler noget på de sociale medier?

I så fald skal du vide 2 ting ✌️

For det første så gør du IKKE alt det rigtige.

Og for det andet så er det IKKE algoritmens skyld.

Det er den hårde sandhed, men det nytter bare hverken at dele flere behind the scenes og mere personligt indhold … eller at poste oftere eller på mere optimale tidspunkter eller forbedre dine hashtags, hvis det du gør nu slet ikke virker.

Sandheden er nemlig at det sandsynligvis er dit content den er gal med.

Med dette Content Kursus får du korte og straight-to-the-point-lektioner inklusive eksempler og how tos:

✔️ Den magnetiske content model, der tiltrækker følgere og kunder
✔️ En metode der kan forvandle tilfældige idéer til fantastisk indhold
✔️ Hemmeligheden bag indhold, der går viralt
✔️ 3 kodeord for indhold, der sælger og skaber konverteringer
✔️ Svar på, hvornår annoncering kan betale sig
✔️ En overraskende simpel algoritmestrategi
✔️ En strategi til at lægge en målrettet plan, så du når dine mål på sociale medier – uanset om det er rækkevidde, flere følgere eller mere salg.

Prøv lige at bruge et øjeblik på at forestille dig, hvad der sker, næste gang du poster noget på SoMe

Måske drømmer du om flere likes og kommentarer?

Mere synlighed og flere følgere?

Eller flere konverteringer som fx klik, tilmeldinger og salg?

Uanset hvad dit mål er, så finder du løsningen i dit content. Det handler “bare” om at være lidt strategisk og målrettet omkring det, du deler. Og om at dele det rigtige. Heldigvis ikke så svært, når du har de rigtige redskaber.

Og hvad koster det så at lære at lave lige præcis det content, som du kan bruge til at tiltrække potentielle kunder og nå dine mål på sociale medier?

 

Du kan få adgang med det samme for 1195 ekskl. moms

Praktisk info

Når du køber dette onlinekursus får du adgang til alle lektioner og alle redskaber med det samme. Du vil få tilsendt en adgangskode samt et personligt login. Du kan gennemføre kurset præcis når det passer dig, for du får adgang for evigt, og derudover har du mulighed for at stille spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

 

Vil du være bedre til at lave content og skrive opslag, der virker?

Hvis du køber inden den 16. september kl. 11.00, får du også tre bonusser med. Normalprisen er 1195 kr. ekskl. moms + værdien af bonusserne.

BONUS #1

3-trins-opskriften til effektfulde opslag til sociale medier

Hvordan skal du starte for at få dine følgere til at stoppe op? Hvordan skriver du, så de også får lyst til at læse med? Og hvordan slutter du dit opslag for at øge antallet af likes, kommentarer, gemte og delinger?

Denne pdf guide indeholder konkrete og simple tips til at skrive bedre opslag – lige fra dit hook til dine call to actions.

værdi 595 kr. ekskl. moms

BONUS #2

Bæredygtigt content 

Hvis du markedsfører dig på de sociale medier, så ved du sikkert allerede, at det kræver en hel del. For der skal konstant postes nyt indhold og konstant findes på.

Denne e-guide indeholder konkrete idéer til, hvordan du kan få mere ud af det indhold, du allerede har lavet. Og hvilken type indhold, du vil få mest ud af at genbruge.

værdi 495 kr. ekskl. moms

BONUS #3

Stop overtænkning – og find modet til at være synlig

Perfektionisme, impostersyndrom og overspringshandlinger. Der kan være masser af grunde til, at du ikke er synlig nok på de sociale medier. Jeg kender dem alle, og i denne masterclass deler jeg min historie + mine bedste råd til, hvordan du overkommer netop de udfordringer. Og finder modet til at være synlig og dele dit budskab.

værdi 95 kr. ekskl. moms

Og nej … du får IKKE bare en liste med random ideer!

For der er ikke nogen one size fits all, når det kommer til content.

Der findes ikke nogen genvej.

Du bliver nødt til at lære, hvad du skal dele (og hvad du bestemt ikke må dele) for at tiltrække de rigtige følgere til netop din forretning. Og ikke mindst hvad dit content skal kunne, hvis du vil ha’ det bedste udgangspunkt at sælge fra.

Klik her, hvis du gerne vil lære at lave content, der virker

2000+ kursister har investeret i online kurser hos Gitte Stounberg de sidste 3 år – her er et udpluk af, hvad de siger 👇