Content Kuren

Du skriver sikkert masser af opslag;

Hver uge.

Måske ligefrem hver dag. 

Igen og igen.

Og det tager dig sikkert tid at få idéer, skrive, planlægge og være aktiv.

Men dit indhold virker måske ikke altid, som du havde håbet?

Content Kuren er et onlinekursus, der på en NEM og overkommelig måde guider til at få styr på, hvad du skal dele, så du når dine mål.

– så du kan tiltrække de RIGTIGE følgere og skabe relationer
– så du får flere likes, kommentarer, gemte og delinger
– så du kan sælge – uden at være træls eller føle, at du er for meget.

Du lærer, hvordan du gør opgaven med at lave indhold nemmere; så du fremover får nemmere ved at få idéer og kan genbruge mere af det indhold, du allerede har lavet.

Content Kuren

Når du køber Content Kuren får du ikke bare en random liste med ideer. 

Du får hjælp til at fokusere og tilpasse idéerne til din virksomhed, og du får mulighed for at vælge retning alt efter om dit mål er at nå ud til flere i din målgruppe, skabe salg eller øge engagementet.

Algoritmerne 

Så skal du ikke bare poste en masse. Så skal du poste noget, dine følgere rent faktisk gider at læse, og som får dem til at reagere. Og på Content Kuren bliver du guidet til at skrive opslag, der kan præcis det.

Content Kuren er for dig, der arbejder professionelt med sociale medier og løbende har brug for at dele indhold, der tiltrækker potentielle kunder, skaber engagement og resulterer i salg.

Hvordan foregår Content Kuren?

$

Du vil få en daglig mail i 31 dage, der på simpel vis guider dig til at skrive 1 eller flere opslag hver dag.

$

Hver mail indeholder én idé til et eller flere opslag samt teknikker og hacks til at få mest muligt ud af opslaget, så din synlighed øges.

$

Hver idé har forskellige formål; nogle er designet til at øge din synlighed, nogle til at skabe engagement og andre til at gi’ dig et solidt fundament at sælge fra.

$

Hver mail indeholder også simple skriveråd til fx at skrive mere nærværende, effektive scroll-stoppere og hacks til at øge engagementet (for det er bare sjovere at dele noget, når dit indhold får likes og kommentarer).

$

Du får evighedsadgang til materialet – og mulighed for at genstarte kurset, så du kan skrive indhold til flere måneder igen og igen.

… og hey det er ikke noget problem, hvis du misser en dag eller har for travlt til at nå alle mails.

Det handler IKKE om at gennemføre perfekt.

Det handler om at få skrevet så meget indhold som muligt.

Hvis du står tilbage med indhold til et halvt år, er det selvfølgelig fantastisk, men jeg vil gætte på, at selv hvis du “kun” får skrevet opslag nok til en måned, så vil det stadig gøre en kæmpe forskel for dit SoMe-arbejde. Og du kan jo altid ta’ kuren igen.

Er det indhold, du deler, godt nok?

Måske kender du mig allerede?

Jeg hedder Gitte Stounberg. Min baggrund er en uddannelse som journalist, og siden 2018 har jeg undervist og rådgivet små og store virksomheder i copywriting og content.

Kurset her er blevet til, fordi jeg igen og igen oplever virksomheder, der er frustrede over arbejdet med indhold. For lidt tid, manglende inspiration og ufokuseret indhold, der stritter i forskellige retninger spænder ben for deres resultater.

Content Kuren er til dig, der har brug for fokus og redskaber til at gøre det nemt at lave værdiskabdende indhold, der virker. Hver gang.

SIDSTE CHANCE

Din pris for Content Kuren er 1195 kr + moms

Den 11. november stiger prisen til 2495 kr + moms

Du får adgang til alle lektioner med det samme, når du har købt Content Kuren. Det betyder, at du kan komme i gang med det samme.

“Passer Content Kuren til min forretning?”

Du kan bruge Content Kuren uanset, om du sælger produkter, services eller ydelser.

Tidligere kursister er da også en god blandet flok, og inkluderer blandt andet flere webshops, konsulenter og rådgivere samt grafikere, forfattere og terapeuter … og en en enkelt ansigtsmaler, en designer, en revisor og mange flere.

Og for at gøre det nemt for dig at bruge idéerne og teknikkerne i praksis, så indeholder Content Kuren masser af eksempler på, hvordan idéerne kan bruges på forskellige måder i forskellige typer virksomheder.

… OG SÅ KAN DU ALTID SPØRGE!

Du behøver sidder alene med det hele, som på andre onlinekurser. Hvis du som kursist har brug for hjælp, så bruger jeg gerne tid på at gi’ et par eksempler på, hvordan en idé kan se ud i lige præcis din forretning.