Forestil dig, at du ikke skulle bekymre dig om at skrive opslag de næste mange måneder.

Forestil dig, at du havde et lager af content til Instagram, Facebook og LinkedIn.

Og ikke bare et lager af idéer.
Men et lager af FÆRDIGSKREVNE, spændende og læseværdige opslag. Opslag der kan tiltrække følgere, skabe engagement og i sidste ende også salg.
Opslag der er klar til at poste.
Eller måske endda sat op til automatisk udgivelse.

Content Kuren er et onlinekursus, der på en NEM og overkommelig måde guider til at få skrevet en ordentlig bunke opslag!

Så du altid har noget (godt!) at dele.

Også selvom du har travlt i din forretning eller mangler inspiration og gode ideer i en periode.

Virker det som en umulig opgave at skrive opslag til et halvt år?

Når du køber Content Kuren får du ikke bare en random liste med ideer.

Du får derimod mine bedste metoder til at få ideer til magnetisk content. Du får små steps, guidance og hjælp til at få skrevet hver dag i 31 dage. Og det er de små daglige skridt, der gør forskellen. Så du til sidst står tilbage med en ordentlig bunke content, som dine følgere vil elske – og som vil spare dig for så meget arbejdstid i månederne efter.

Vil du være gode venner med algortierne?

Så skal du ikke bare poste en masse. Så skal du poste noget, dine følgere rent faktisk gider at læse, og som får dem til at reagere. Og på Content Kuren bliver du guidet til at skrive opslag, der kan præcis det.

Content Kuren er for dig, der arbejder professionelt med sociale medier og løbende har brug for at dele indhold, der tiltrækker potentielle kunder, skaber engagement og resulterer i salg.

Hvordan foregår Content Kuren?

$

Du vil få en daglig mail i 31 dage, der på simpel vis guider dig til at skrive 1 eller flere opslag hver dag.

$

Hver mail indeholder én idé til et eller flere opslag samt teknikker og hacks til at få mest muligt ud af opslaget, så din synlighed øges.

$

Hver idé har forskellige formål; nogle er designet til at øge din synlighed, nogle til at skabe engagement og andre til at gi’ dig et solidt fundament at sælge fra.

$

Hver mail indeholder også simple skriveråd til fx at skrive mere nærværende, effektive scroll-stoppere og hacks til at øge engagementet (for det er bare sjovere at dele noget, når dit indhold får likes og kommentarer).

$

Du får evighedsadgang til materialet – og mulighed for at genstarte kurset, så du kan skrive indhold til flere måneder igen og igen.

… og hey det er ikke noget problem, hvis du misser en dag eller har for travlt til at nå alle mails.

Det handler IKKE om at gennemføre perfekt.

Det handler om at få skrevet så meget indhold som muligt.

Hvis du står tilbage med indhold til et halvt år, er det selvfølgelig fantastisk, men jeg vil gætte på, at selv hvis du “kun” får skrevet opslag nok til en måned, så vil det stadig gøre en kæmpe forskel for dit SoMe-arbejde. Og du kan jo altid ta’ kuren igen.

Er du synlig nok på de 

sociale medier?

 Jeg hedder Gitte Stounberg, og jeg har nørdet content og sociale medier i mere end 10 år. Både under min uddannelse som journalist, som fastansat og siden som selvstændig og nu underviser.

Kurset her er blevet til, fordi jeg igen og igen oplever,  kursister har svært ved rent faktisk at få skrevet de opslag, der skal til.

For lidt tid, manglende inspiration og travlhed spænder ben for, at de rent faktisk får det gjort, og for mange ender de sociale medier med at blive en unødvendig tidsrøver.

Målet med dette onlinekursus at guide til dig at få skrevet en masse opslag og planlagt forud – så du kan spare tid UDEN at gå på kompromis med kvaliteten af det indhold, du deler.

Din pris for at deltage i Content Kuren er 1195 kr + moms.

OBS: Den 1. september stiger prisen til 1495 kr + moms-

Når du har købt Content Kuren vil du fra den 1. juli og hver dag i 31 dage modtage en mail med guidance og hjælp til at skrive et eller flere opslag. Du modtager også et personligt login til kursusplatformen Simplero, hvor du kan finde alt materialet.

“Hvor meget tid skal jeg bruge?”

” … og hvad nu, hvis jeg ikke får skrevet hver dag?”

Content Kuren er designet, så det bliver så let som muligt for dig at få skrevet opslag.

Nogle dage kan du måske gøre det på 5-10 minutter. Andre dage vil du skulle bruge længere tid. Men det kommer også an på, hvor lang tid du normalt bruger på at skrive – og om du nøjes med et opslag eller skriver flere.

Og hey .. det er helt ok, hvis du glipper en dag eller to. Du kan altid vende tilbage eller genstarte kurset … og selv hvis du kun får skrevet 10-15 opslag, så vil du stadig ha’ indhold nok til mange uger efter kurset.