ONLINE WORKSHOP D. 22.06.22
Skriv så det sælger

Hvor mange annoncer stopper du selv op ved på Facebook og Instagram?
… og hvor mange scroller du forbi? 

Brug lige et par sekunder på at overveje, hvad der egentlig skal til at for at fange din opmærksomhed. Og få dem til at reagere.

En god annonce kræver lidt mere end bare at vise dit tilbud frem.

Og hvis du er god til at skrive dine annoncetekster, så kan det fx gi’ dig

  • Større resultater, fordi dine annoncer rammer din målgruppe lige i hjertet og pengepungen
  • Billigere annoncer, så du får mere ud af de penge du bruger
  • Bedre leads til dit nyhedsbrev, fordi det er de rigtige mennesker, der tilmelder sig

 

⭐️⭐️⭐️ Dine annoncer skal kunne 3 ting, hvis de skal virke ⭐️⭐️⭐️

Dine annoncer skal kunne få de rigtige mennesker til at:

stoppe op … i stedet for at scrolle videre til en ligegyldig kattevideo, random statusopdateringer eller *gisp* din konkurrent.
læse det, du har skrevet … fordi dine ord virker, og fordi dit budskab rammer lige i hjertet.
reagere med likes, klik, køb, tilmeldinger eller bookninger.

Hvis du vil lære, hvordan du skriver dig til MARKANT større resultater med annoncer, så kan online workshoppen Skriv annoncetekster gi’ dig de redskaber, du har brug for 👇👇

#1

OPSKRIFTEN PÅ ANNONCER DER VIRKER

Hvordan skriver du en p*sse god annoncetekst?

På workshoppen lærer du, hvordan du trin for trin og overraskende nemt kommer fra “jeg vil sælge det her” til en fantastisk attraktiv og færdig annoncetekst.

#2

SPARRING PÅ DIN EGEN ANNONCE

Deltager du på workshoppen, er du garanteret muligheden for at få feedback på en annonce, du selv har skrevet. Vi når nogle undervejs, mens andre først vil få feedbacken efterfølgende.

OBS: Der er plads til max 30 deltagere for at sikre tid til alle.

#3

SMARTE TRICKS OG GENVEJE

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv? På workshoppen får du en fantastisk smutvej til inspiration, en skabelon du kan skrive efter og genveje til at skrive i et sprog, der rammer din målgruppe lige i deres hjerter.

#4

DOS & REALLY DON’TS

Der er 4 årsager til, at din annonce ikke virker … eller til at den ikke virker så godt, som den kunne ha’ gjort. På workshoppen lærer du, hvordan du nemt spotter de klassiske fejl, og hvordan du skriver, så det virker i stedet.

PRAKTISK INFO: Workshoppen foregår den 29. juni fra kl. 10-13.00. Der vil være skrivetid undervejs, hvor du kommer til at arbejde med din egen annonce og prøve dine nye redskaber af i praksis. Du vil få mulighed for at feedback på det, du skriver; nogle vil få feedback undervejs, og hvis vi ikke når din annonce vil du få mulighed for at sende den og få feedback efterfølgende. OBS: Feedbacken vil være tilgængelig for alle deltagerne på workshoppen. Hvis du ikke kan være med live, har du mulighed for at se optagelsen bagefter. Du får et persoligt login til kursusplatformen Simplero, hvor du altid vil kunne vende tilbage og gense workshoppen.

Passer denne workshop til dig?

Workshoppen er for dig, der skriver (eller skal i gang med at skrive) annoncer til Facebook og Instagram for at tiltrække leads til dit nyhedsbrev, klik til din hjemmeside eller køb af dine produkter, services eller ydelser.

Workshoppen er kort sagt for dig, der gerne vil lære at skrive annoncer, der skaber resultater.

OBS: Du kommer IKKE til at lære noget som helst om det tekniske eller opsætning af målgrupper på denne workshop. Og du lærer bestemt heller ikke at lave flot grafik … men du vil selvfølgelig få et par gode råd til, hvilke ord du skal SKRIVE på din grafik. For det er netop ordene og dit budskab det skal handle om ✍️ 

Vil du ha’ opskriften på at skrive annoncetekster til Facebook, der konverterer? 

Det koster 2395 kr + moms at deltage i online workshoppen, og du vil gå fra workshoppen med en færdig annonce, der er klar til at blive sat op.

Du vælger selv om du vil være med live den 29. juni, eller om du vil se optagelsen af workshoppen på replay.

 

OBS: Der er plads til max 30 deltagere.

Når workshoppen er fyldt op, kan du ikke længere bruge betalingslinket.

Hej – jeg hedder Gitte Stounberg ✍️

Hvis ikke vi allerede kender hinanden, så kan jeg fortælle, at min baggrund er en uddannelse som journalist og over 10 års praktisk erfaring med markedsføring.

Siden 2018 har jeg undervist mere end 1000 kursister i, hvordan de skriver professionelle nyhedsbreve og annoncer m.m.. Så deres budskab får opmærksomhed og rammer deres målgruppe lige i hjertet.

Vil du ha’ opskriften til at skrive annoncer, der virker?

Gitte Stounberg - skrivekurser

Hvad deltagere på tidligere online workshops og -kurser har sagt 👇

Det er ikke svært at skrive sig til resultater. Hvis du har de rigtige redskaber 🤓✍️