Vil du gerne være bedre til at skrive?

Bliver dine tekster aldrig helt gode nok? Eller gad du bare godt være bedre til at forvandle ord og sætninger til fremragende tekster?

Det har aldrig været vigtigere at kunne skrive. For der er kamp om opmærksomheden, og selvom du har både vigtige budskaber og gode tilbud, du gerne vil ud med, så skal du gøre dig fortjent til opmærksomhed.

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet her, så vil du modtage 51 skrivetips til din indbakke. Det er tips du kan bruge til at skrive bedre tekster:

  • nyhedsbreve
  • blogindlæg
  • opslag til sociale medier
  • landingpages/salgssider
  • annoncer
  • e-bøger m.m.
Skriv bedre

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, skriver du dig op til løbende at modtage gode råd til at skrive samt indholdsbaseret markedsføring. Du vil også modtage tilbud på skrivekurser, workshops og andre former for hjælp til dine tekster m.m.

Hej! Jeg hedder Gitte Stounberg!

Måske kender vi allerede hinanden?

Hvis ikke vi kender hinanden, så skal du vide, at jeg har en baggrund som journalist og mere end 10 års erfaring som tekstforfatter. Min baggrund præger i den grad min tilgang til ord og markedsføring i det hele taget. Og siden 2018 har jeg drevet min egen virksomhed, hvor jeg lærer selvstændinge samt kommunikations- og marketingansatte at skrive tekster, der rammer deres målgruppe lige i hjertet.

Mit nyhedsbrev er fyldt med gode råd til at skrive bedre tekster og ikke mindst til at skrive om noget, der er værd at læse.

Men jeg sender også tilbud på mine online skrivekurser og -workshops. For uanset hvor meget jeg elsker at dele ud af min viden, så kan jeg ikke leve af at gøre det hele gratis. Jeg håber, at du vil nyde at læse med.

/Gitte

Gitte Stounberg - skrivekurser