Yay! Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet, og 9 dages mini skrivekursus er allerede på vej til din indbakke.

Men inden du smutter, så vil jeg lige spørge dig om noget og gi’ dig en ganske særlig mulighed, som du kun får denne ene gang – og som forsvinder for altid(!), så snart du lukker siden her.

Vil du ha’ fingrene i TEKSTFORFATTERNES HEMMELIGE SKRIVETIPS? Så du NEMT kan opgradere dine tekster fra blah blah blah til fængende formuleringer og spot-on-budskaber 

Hvis du scroller ned, får du mulighed for at få fingrene i et særligt online skrivekursus, som normalt IKKE er til salg.

Med online skrivekurset kan TEKSTFIX kan du på under en time lære, hvordan du:

✔️ skriver, så dine tekster rent faktisk bliver læst i 2023
✔️ bruger journalistiske redskaber til at skrive bedre
✔️  formulerer spot-on-budskaber (og beslutter, hvad der ikke skal med)
✔️ finder ud af, hvad der ALTID skal stå først i dine tekster
✔️ forvandler selv den tørreste salgstale til en spændende og læseværdig tekst med en hemmelig ingrediens.

Kom i gang med det samme for kun 67 kr. ekskl. moms

Må jeg stille dig et spørgsmål?

Passer dine tekster til adfærden i 2023?

De fleste skriver deres tekster på en computer. Og det er der bestemt ikke noget galt med. Problemet opstår, fordi dine læsere ikke kun læser dine nyhedsbreve, opslag på sociale medier, blogindlæg, annoncer, e-bøger, salgssider m.m., når de sidder ved skrivebordet.

De er oftere og oftere på fra mobilen.

De læser på farten.

Når de venter på kaffen.

Når de er på toilettet.

Eller står i køen i supermarkedet.

Og i langt højere grad end tidligere bliver de afbrudt og glemmer alt om dig igen. Fordi der lige landede en ny mail eller dukkede en notifikation op. Det har aldrig været så svært som nu at fange og fastholde nogens opmærksomhed (der findes faktisk en undersøgelse, der viser, at vores evne til at fastholde opmærksomheden er nogenlunde på niveau med en guldfisks).

… så hvordan skal du skrive, så dine tekster bliver læst? Og handlet på? Og så det passer til adfærden i 2023?

 

TEKSTFIX er et online skrivekursus med 7 skrivestrategier, der kan fixe dine tekster, så dit budskab bliver læst og husket – også selvom vi skriver 2023, og vi allesammen drukner i content, budskaber og notifikationer.

Med TEKSTFIX får du 7 easy-to-use strategier til at skrive, så:

✔️ det passer til adfærden i en hverdag, hvor din målgruppe læser på farten og ofte er på fra mobilen – og i langt højere grad bliver afbrudt af notifikationer, nyheder og nyhedsbreve (inkl. dem fra dine konkurrenter).
✔️ dine tekster bliver husket og læst, selvom de fleste kun skimmer den (det gælder uanset, om du skriver B2C eller B2B tekster)
✔️ du kan krydre dine tekster med det allervigtigste, når du skriver (og nej, det er hverken geniale overskrifter eller perfekte kommaer).

Når du har gennemført TEKSTFIX, ved du præcis, hvordan du skal formulere dig, så dine ord og budskaber får gennemslagskraft.

Husk, at du kun får tilbuddet denne ene gang – din mulighed for at købe tekstfix forsvinder for altid, hvis du lukker siden.

Din investering i at få fingrene i de selvsamme tricks, som tekstforfattere bruger, og som du kan bruge til at forbedre din næste tekst er kun 67 kr. ekskl. moms.

Vær dog opmærksom på, at du kun får muligheden denne ene gang. TEKSTFIX er ikke til salg andre steder, og tilbuddet forsvinder, så snart du lukker vinduet her.

Er TEKSTFIX det rigtige skrivekursus for dig?

TEKSTFIX er målrettet dig, der skriver professionelle tekster som fx nyhedsbreve, blogindlæg, webtekster, opslag til sociale medier, e-bøger, annoncer, pressemeddelelser, salgssider m.m. Måske er du selvstændig eller måske er du ansat inden for kommunikation eller marketing?

De strategier og teknikker du lærer i kurset er universelle og kan bruges på alle typer tekster.

Hvordan er det nu, man siger … sandheden kommer fra børn og tidligere kursister ✍️