10 IDEER TIL, HVAD DU SKAL POSTE

“Hvad skal jeg dele på de sociale medier for at få likes og følgere?”

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få straks guiden med 10 ideer til magnetisk indhold, der kan skabe engagement og tiltrække kunder til dine sociale medier – det koster 0 kr.

Guiden er til dig, der bruger Instagram, Facebook eller LinkedIn, og gerne vil ha’:

  • Konkrete ideer til, hvad du helt præcis skal dele for at skabe engagement og tiltrække de følgere, der kan blive til kunder
  • Et redskab til at vurdere, hvad der er godt indhold

Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil du løbende modtage gode råd, tips og tricks til at skrive bedre opslag og nå længere ud med dit budskab. Du vil også modtage tilbud på onlinekurser og workshops.

 

Content marketing

   Hej! Jeg hedder Gitte Stounberg!

Engang brugte jeg lang tid på at finde på og skrive opslag til de sociale medier. Det var svært. Og det gav bestemt ikke de store resultater.

Men i dag finder alle mine kunder mig via Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Fordi jeg kontinuerligt deler indhold, der tiltrækker de rigtige mennesker!

Min synlighed på de sociale medier har også betydet, at jeg flere gange er blevet kontaktet af journalister, der ville ha’ et interview … og efterfølgende er jeg blevet omtalt i både landsdækkende radio og en ordentlig bunke dagblade.

Jeg har arbejdet med synlighed og salg på de sociale medier i over 10 år. Både som selvstændig, for personlige brands og som ansat i offentlige organisationer og større private virksomheder – og den erfaring deler jeg nu ud af.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, hvis du gerne vil ha’ 10 ideer til, hvad du kan dele for at tiltrække flere kunder allerede i dag:

Gitte Stounberg - skrivekurser